Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Průšová (40) už se modelingu prakticky nevěnuje, zaměstnává ji produkce a snaží se prosadit také jako moderátorka. Přesto kvůli kamarádce udělala minulý týden výjimku a v rámci fashion weeku byla hvězdou módní show Replay.

"Cítila jsem se velmi dobře, bylo nás tam asi dvacet holek, holkám bylo tak šestnáct sedmnáct let, ale to mi vůbec nevadilo. I mezi nimi jsem se cítila velmi dobře," řekla Super.cz Kateřina, která denně cvičí, jezdí na kole a její tělo je pevné jako skála.

Nyní si od přehlídkových mol na chvíli zase odpočine a v sobotu ji čeká finále soutěže Miss Face, kterou moderuje. "Obdržela jsem včera scénář, mám dobrého partnera Jakuba Koháka, myslím, že to zvládneme. Je to velkej šoumen, kdybych něco popletla, tak on to svým vtipem zachrání. Ale budu se snažit perfektně se připravit," říká Kateřina.

"Bude to zkušenost k nezaplacení. Budeme to oba brát zodpovědně. Je to charitativní Miss, já to nechci zesměšňovat nebo shazovat. Celý výtěžek jde na předčasně narozené děti, nechci z toho dělat frašku, chci, aby to mělo úroveň a dopadlo to dobře," dodala Průšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám