Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Objevte to pravé místo, kde pořídíte veškeré oblečení, zimní vybavení, lyže a především snowboardy a sety za neskutečné ceny! Představujeme Snowboards.cz, kde najdete široký výběr značek jako Roxy, Converse, Horsefeathers, Vans, Rip Curl a v neposlední řadě vlastní značku Westige, která letos slaví už 15. narozeniny. Vše skladem za super ceny. Na všechny snowboardové sety navíc doprava zdarma!

Super levné dámské snowboardové sety jen za 3 295 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výborný set celodřevěného snowboardu a vázání, který je designem a hlavně konstrukcí přímo určen pro dámy a ženy nyní se 49% slevou! Snowboardy byly vybírány s ohledem na ovladatelnost a úhly pro všechny druhy terénů. Vázání také potěší nejen designem, ale hlavně polstrovanými strapy, pevnými ráčnami a kvalitní konstrukcí.

Dámské snowboardové sety, které vynikají svým luxusem s 57% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybíráme pro vás opravdové SNB jedničky. Precizní dámský snowboard set Lady kombinuje kvalitu, styl a skvělou cenu. Zvolené barvy podtrhnou vaši jedinečnost a vy se můžete oddávat přítomnosti kvalitních materiálů. Zvolené snowboardy vynikají celodřevěným jádrem z poplaru, paulovnie a bambusu. Vázání vás potěší kvalitně polstrovanými strapy a nastavitelným vyvážením špičky. Snowboardové boty Gang s vnitřním stahováním a protiskluzovou podrážkou zajišťují bezpečí na prkně i mimo něj. Vnitřní bota je anatomicky tvarovaná, stejně jako její vnitřní jazyk. Lady set z vás udělá královnu svahu.

Bezkonkurenční cena 4 995 Kč za skvělé a super kvalitní pánské snowboardové sety!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompletní pánské sety se slevou 58 %, které si budete užívat mnoho sezón. V nabídce se nalézá množství dlouho vybíraných prken, vázání a bot, mezi kterými najdete i svojí vyvolenou barevnou variantu. Klademe velký důraz na skvělou ovladatelnost celku, kompatibilitu a dlouhou životnost. Celodřevěné jádro snowboardu, nebo anatomické vázání jsou samozřejmostí.

HIT našich zákazníků – pánské nejoblíbenější sety jen za 3 495 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejoblíbenější pánský set snowboardu a vázání. Samozřejmostí je přítomnost celodřevěného jádra desek a vysoká pevnost. Přihlíženo také na luxusnější, neokoukané designy. Vázání ve výběru jsou střední třídy, vysoce odolné a zároveň lehké. Tento set je skvělou ukázkou toho, že i za rozumné peníze lze mít kvalitní náčiní na mnoho sezon.

Špičkové dětské snowboardové sety zlevněné o 54 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Špičkové komplety pro ty nejmenší, u kterých se podařilo vybrat velmi kvalitní snowboardy, vázání i boty za cenu, co potěší. Opět dáváme palec nahoru vázání se snadným upínáním a botám vybraným hlavně pro pohodlí a se systémem vnitřního utahování. K tomu možnost velkého výběru celodřevěných snowboardů, který vás tak mile překvapí, jako celková cena, za celý tento set.

Další články

Načítám