Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Trápí vás často nachlazení, ucpaný nos nebo senná rýma? Rýma je podle odborníků jedním z nejčastějších lidských onemocnění, dospělí jí trpí v průměru třikrát ročně, děti až čtyřikrát více. Hledáte-li pomoc bez kompromisů, vyzkoušejte čistě přírodní přípravky bez zbytečné chemie. Jejich unikátní složení pomáhá uvolňovat dýchací cesty a přitom nehrozí žádné zbytečné podráždění a nepříjemné reakce organismu.

Voda z léčivého pramene uleví při rýmě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prověřené účinky na ucpaný nos má nosní sprej Dr. Theiss Aqua Med s léčivou vodou z pramene Augusta z německého Rilchingenu, který se řadí k nejvýznamějším léčivým pramenům v Evropě. Díky vyššímu obsahu solí než mořská voda blahodárně působí na nosní sliznici - zvlhčí ji, uvolní hlen a mírní otok. Další obsažené látky, jako jsou kyselina hyaluronová, dexpantenol a eualyptový olej, zase působí hojivě a protizánětlivě, dodávají pocit svěžesti a dlouhodobě hydratují. Nosní sprej lze s úspěchem použít na běžnou sennou rýmu a díky přírodnímu složení je vhodný už pro děti od dvou let.

Se zahleněnými průduškami si hravě poradí Mucoplant Sirup

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně jako rýma nás umí pěkně potrápit také zahleněný krk a kašel. Zmírnit projevy nachlazení a usnadnit průběh nemoci nám pomohou přírodní produkty s obsahem heřmánku, jitrocele, echinacey, tymiánu nebo ekalyptového oleje. Právě takové jsou přírodní produkty Dr. Theiss Mucoplant. Jedná se o řadu přípravků, jejichž účinné látky pocházejí z přírody a jsou tak ryze rostlinného původu. Mucoplant Sirup proti kašli s jitrocelem a medem zpomaluje tvorbu hlenu a usnadňuje vykašlávání. Díky obsahu máty peprné navíc uvolňuje dýchací cesty.

Jitrocel zažene bolest v krku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na bolesti krku a při zánětech horních cest dýchacích se hodí také Mucoplant Jitrocelové pastilky s medem a vitaminem C. Podporují uvolňování hlenu v průduškách a jeho vykašlávání. Obsahují vysoké koncentrace přírodních bylinných extraktů, které jsou získávány z rostlin pěstovaných v ekologických chráněných oblastech. Díky přírodnímu složení jsou navíc pastilky vhodné i pro kojící a těhotné ženy.

Úlevu při nachlazení zajistí eukalyptový balzám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úlevu při nachlazení zajistí vedle vnitřního užití přírodních přípravků i jejich vnější použití. Jako doplněk léčby se osvědčila masáž hrudníku a zad Mucoplant Eukalyptovým balzámem. Směs eukalyptové a borovicové silice s kafrem v hydrofobním masťovém základu přinášející úlevu při onemocnění dýchacích cest a kašli při nachlazení a chřipkovém onemocnění. Balzám je možné také inhalovat v horké vodě, usnadníte tak usínání a zklidníte spánek. Všechny uvedené produkty jsou k dostání také v lékárnách.

Další články

Načítám