Hlavní obsah
Článek

Brunetku s exotickým jménem Sára Sandeva, pochází totiž z makedonského města Skopje, známe už z mnoha seriálů. Nyní se jí splnil dívčí sen. Nezahraje si sice princeznu, ale aspoň vílu. "Připadám si kouzelně, kostýmy i scény jsou krásné. Víla je možná ještě lepší než princezna, protože i tančí, takže se víc vyblbnu," svěřila.

O povolání herečky snila už od dětství. "Že budu herečka, jsem říkala už od mých šesti let a od čtrnácti se tomu věnuju naplno. Moje první role byla v Gymplu, pak Ulice, filmy, například Život je život, a teď chystám nový seriál," řekla Super.cz osmnáctiletá kráska, která bude letos maturovat.

V lehounkých vílích šatečkách ovšem na place při natáčení komedie Zdeňka Trošky (70) trochu mrzla. O každé pauze se oblékala do flanelového županu. "Mně to nevadí, tu práci miluju a baví mě. Všechno kvůli tomu zvládnu a zatím jsem to neodstonala," je Sára, která sama nejvíc miluje pohádku Tři oříšky pro Popelku, zapálená pro svou profesi.

Jako víla nás také překvapila extrémně dlouhými a hustými vlasy. Ovšem všechny její nejsou. "Svoje vlasy mám také velmi husté, ale byla jsem ostříhaná, takže mi museli přidat další prameny," vysvětila herečka, které prý proměna ve vílu trvá přesně 45 minut.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám