Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásnější ozdobu svého koncertu k jubilejním sedmdesátinám si zpěvák Laďa Kerndl přát nemohl. Jeho dcera Tereza (37) zářila v nádherných zlatých šatech a vypadala překrásně. Tereza patří k našim nejkrásnějším zpěvačkám, a když se k tomu přidá sexy výstřih a rozparek skoro až k rozkroku, jednoznačně nemá konkurenci.

Tereza byla šťastná, že může svému tátovi zazpívat. A přichystala si i překvapení.

„Jsem moc šťastná za dnešní večer. Táta seděl pod pódiem, koukal na mě a nevěděl, co mu zazpívám. Připravila jsem si speciálně k těmhle jeho dodatečným narozeninám písničku Hallelujah od Leonarda Cohena, kterou má rád, a viděla jsem, že mu udělala radost, a dokonce mu ukápla slzička, když přišel pak za mnou nahoru na pódium," prozradila Tereza.

"Víte, teď už spolu nezpíváme tak často jako dřív. Je to z časových důvodů, ale i proto, že jsme od sebe vzdáleni. Jak stylově, tak hlavně kilometry. Oba ale určitě cítíme, že nám to chybí. Táta mě ke zpívání vlastně dovedl, byl skvělým rádcem i učitelem a dobře mě připravil na dráhu, kterou jsem si vybrala. Vděčím mu za hodně," dodala Kerndlová.

Podívejte se v naší galerii, jak to krásné Tereze slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám