Hlavní obsah
Článek

Už je to rok a půl, co rodinu irského muzikanta Boba Geldofa (63) postihla krutá rána. Jeho dceru Peaches Geldof našli mrtvou v jejím domě. Nebyla to přitom zdaleka první tragédie, se kterou se momentálně čerstvě ženatý zpěvák musel poprat. Drogy jej připravily i o exmanželku. Nepředstavitelně těžké chvíle si ovšem prožil i další zpěvák Thomas Cohen, jelikož po ztrátě Peaches, jež byla jeho manželkou, zůstal sám na jejich dvě malé děti... Soudě podle nejnovějších fotografií, které se objevily na zahraničních webech, ovšem našel lásku novou, a pokud to vyjde, dokonce zůstane v rodině...

Pětadvacetiletý Cohen je evidentně i po úmrtí své ženy nedílnou součástí klanu Geldofových. Před nedávnem byl pozván na svatbu tchána Boba s francouzskou herečkou Jeanne Marine a posléze s nimi dokonce na jihu Francie trávil dovolenou.

Právě tam vznikly fotografie, na nichž se v moři objímá s devatenáctiletou Tiger Lily Hutchence, jejíž poloviční sestrou byla jeho zesnulá manželka. Peaches s Lily měly stejnou matku - moderátorku Paulu Yates. Otcem Lily byl však frontman skupiny INXS Michael Hutchence, jenž se předávkoval drogami necelé dva roky před Paulou. Poté, co se Lily stala sirotkem, ji Bob Geldof adoptoval.

Reklama

Další články

Načítám