Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Doby, kdy Ilona Csáková (53) bodovala se svými největšími hity a šlapala na paty Lucii Bílé, už jsou dávno pryč. Dnes má matka synů Daniela a Dominika zcela jiný žebříček hodnot a na prvním místě je pro ni rodina. A právě se svými nejbližšími oslaví své dnešní půlkulatiny.

„Žádnou velkou oslavu jako v minulosti letos neplánuji. Budu se svou rodinou,“ svěřila Super.cz temperamentní zpěvačka. Ta si k půlkulatinám před deseti lety a ke čtyřicetinám před pěti lety vždy nadělila narozeninový koncert s hvězdnými hosty. Ani letos však věrní fandové jejího hlasu nemusí zoufat.

„Koncert bude. Jen jsme se trochu přiblížili době adventu. Všechny srdečně zvu 15. prosince do Divadla Hybernia. S big bandem za zády zazpívám nejen své hity, vánočně laděné songy ale i swingové a jazzové kousky. A mým hostem bude Vašek Noid Bárta,“ hlásá natěšená Ilona.

Ta si kromě zdraví pro všechny blízké k dnešním narozeninám prý nic zvláštního nepřála. „Naopak. Sama jsem si nadělila dárek v podobě nové písničky. Začínám pozvolna sbírat materiál na novou desku. A první hudební vlaštovku právě vypouštím do světa,“ směje se zpěvačka. Novou píseň Družice autorské dvojice Tomáš Koudelka/Petr Toman si můžete premiérově poslechnout ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám