Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pětatřicetiletá Mindy Robinson není v situaci, kdy by mohla filmové nabídky odmítat, takže kývne na každou příležitost postavit se před kameru. Když ji chce režisér natočit nahou, ona s tím nemá sebemenší problém.

Po hvězdné kariéře prahnoucí herečka moc dobře ví, že na sebe nejvíce pozornosti upoutá úsporným odíváním či nahotou. Její filmografie sice zahrnuje několik desítek snímků, ale všechny její role jsou typu „dívka v bikinách“, takže se ve výsledku ani nedostane do závěrečných titulků.  Mindy si sice zahrála ve filmech Méďa či Iron Man 3, ale diváci ji nejspíš vůbec nepostřehli.

Podstatně větší prostor dostala v komedii Road Hard, kde předvedla to, co jí jde nejlépe. Při koupání v bazénu nepotřebovala plavky a ukázala ňadra. Mindy se sice kvůli roli obětovala, ale ani tentokrát se nejspíš slávy nedočká.

Známé odhalovačce se však nedá upřít vysoké pracovní nasazení. Mindy má před sebou údajně natáčení více než dvacítky béčkových filmů. Není však vyloučeno, že řada z nich nikdy nevznikne.

Reklama

Další články

Načítám