Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Petra Hřebíčková, která v červenci porodila herci Matěji Dadákovi syna, se vrací před kameru. V seriálu Přístav naváže na divákům již dobře známou postavu Olgy Drozdové, provdané Pivodové. Natáčení ale samozřejmě přizpůsobí svému synkovi. Petra by se pochopitelně nemohla vrátit na plný úvazek, bude natáčet pouze párkrát do měsíce.

„Jsem ráda, že mi všichni vyšli vstříc a točím jen třikrát až čtyřikrát do měsíce pár hodin denně. Chci se co nejvíc věnovat prckovi, proto se do práce vracím jen velmi zvolna,“ řekla Petra Hřebíčková.

Hned první den Petra točila scénu vítání občánků, takže se na place potkala především s celou svou seriálovou rodinou. Všichni ji nadšeně vítali. Hana Gregorová, která hraje její seriálovou matku, jí dokonce upekla koláč.

„Na natáčení jsem se moc těšila, moc se mi po všech stýskalo. První natáčecí den jsem se potkala také s Filipem Blažkem, kterého jsem moc ráda viděla,“ líčila Petra. Mezi nové kolegy Petra zapadla okamžitě, protože s některými se zná už z dřívějších projektů. „Už jsme něco točily s Katkou Herčíkovou, ona je strašně fajn. Stejně jako Kristýna Kociánová, známe se z divadla z Hradce Králové, kde máme spoustu společných přátel,“ vyprávěla Petra.

V reálném životě má Petra Hřebíčková syna, v seriálu se jí narodila holčička, která dostane jméno Klárka. Ve skutečnosti se miminko jmenuje Karolínka. „Malá je moc hodná a šikovná, určitě z ní bude jednou dobrá herečka,“ směje se Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám