Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přiléhavý oděv připomínající plavky zvaný body se poslední dobou stal nedílnou součástí kostýmů ženských popových hvězd. U většiny zpěvaček se zabydlel převážně mezi modely určenými na koncerty.

Zatímco nedávno se v jednom trochu ztřeštěném představila Katy Perry (39), o den později předvedla o poznání decentnější, ale možná ještě víc sexy verzi Beyoncé (34).

Extravagantní Perry pocházející z rodiny křesťanských pastorů vystoupila v Allianz Parque v brazilském Sao Paulu v lila kostýmu složeném z čapky, kozaček nad kolena a body se zlatým potiskem. Ovšem i v něčem tak odvážném se nezdráhala fanouškům ukázat něco ze svých gymnastických dovedností.

Beyoncé jako hlavní hvězda Global Citizen Festivalu v New Yorku zvolila model krémové barvy s dlouhými rukávy, třpytivé punčochy a stejně jako Katy jej doplnila o kozačky nad kolena. Tak která by to u vás vyhrála?

Kdo je v body více sexy?
Beyoncé
75,5 %
Katy Perry
24,5 %
Celkem hlasovalo 10556 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám