Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská hvězda první velikosti Arnold Schwarzenegger (76) toho během krátkého pobytu v české metropoli zažil víc, než čekal... Do jeho nabitého programu se neplánovaně vtěsnala i návštěva nemocnice.

Rakouský rodák zavítal do Prahy před pracovními povinnostmi v Králově Dvoře i s přítelkyní Heather Milligan (39) a jejich společným kamarádem. Právě v jejich společnosti si chtěl Arnold vychutnat i projížďku na kole po historickém centru, jak to bývalý kulturista a kalifornský guvernér s oblibou dělává na všech místech světa, která navštíví. Ovšem jak informoval deník Blesk, přímo na Václavském náměstí měl jeho kamarád nehodu. Z kola upadl a při dopadu se uhodil do hrudníku. Bolesti jej nakonec zavedly až do Nemocnice Na Františku.

Arnold přítele nenechal ‚ve štychu‘ a do lékařského zařízení ho osobně doprovodil, aby se ujistil, že nejde o nic závažného. Svou přítomností ovšem způsobil mezi zaměstnanci velký rozruch, personál byl prý doslova v šoku. Pěší procházku s partnerkou a posezení v restauraci však Schwarzenegger před natáčením akčních scén v Králově Dvoře přeci jen stihl, i když při ní dvojice zvyklá na kalifornská vedra vypadala poněkud promrzle...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám