Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluše Bittnerová při své dietní kúře shodila už devět kilo. A tím nekončí. "Teď mám konfekční velikost šestatřicet a při mé výšce bych měla mít čtyřiatřicítku. Ještě to dojíždím," řekla Super.cz Miluška, která už teď vypadá skvěle.

"Už se vejdu do svých starých věcí z hubenějšího období, ale zjistila jsem, že jich mám málo, tak budu muset jít nakupovat, i když to nesnáším. Nejde ani tak o peníze, ale o ten čas a lidi. Potřebovala bych, aby mi to někdo přinesl a řekl: ‚Tohle nos a neotravuj!‘ " svěřila.

Miluška pořád ještě není rozvedená. "Máme udělané majetkové vyrovnání, všechno je přepsané. Už čekáme jen na termín od soudu a pak už by to mělo jít rychle vzhledem k tomu, že nemáme děti, jenom psa, u kterého jsme se dohodli na střídavé péči," míní.

V pracovním životě momentálně Bittnerová zažívá premiéru. "Nastoupila jsem do Frekvence 1 a s Rudou z Ostravy děláme od dvanácti do jedné show, je to velká improvizace a musím říct, že mě ten člověk strašně baví. Snad mě stejně dobře snáší i on, zatím mi nevyškrábal oči a musím říct, že je neskutečně kolegiální," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám