Hlavní obsah
Článek

Modeling i zpívání šly trochu stranou, Eliška Bučková (34) má totiž novou profesi. "Stala jsem se spolumajitelkou obchodu s oblečením, to mi zabírá osmdesát procent mého času, modeling a zpěv je až na ostatních dvaceti procentech," svěřila Super.cz.

"Patnáct dní v měsíci tam dělám dvanáctky, sedím za kasou, komunikuji se zákaznicemi, posílám balíky. Chtěli bychom totiž do budoucna rozšířit počet butiků na pět v České republice a mám to mít všechno na starosti, tak si chci zkusit, jak všechno funguje, abych mohla komunikovat s prodavačkami a věděla, jak to chodí," vysvětlila.

"Ale mám čas na všechno, rozvrhuji si dny tak, abych to zvládla. Mám teď hodně focení, spoustu zakázek na kampaně a kalendáře. Přehlídky ale už chodím jen minimálně, hodně si vybírám, většinou jsou to charity. Mám tolik práce, že ani nemám čas uvažovat o nějakém budoucím potencionálním partnerovi. Věnuji se sama sobě, rozvíjím i svůj duchovní život, jsem s přáteli a s rodinou. Věřím, že nějaký partner přijde, ale pravděpodobně teď není ten správný čas," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám