Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Petra Kutheila známe z talentové soutěže, ale hlavně z muzikálů, v nichž pravidelně účinkuje. Na křtu jeho prvního videoklipu k písni Nádherná se také sešla spousta kolegů, s nimiž vystupuje. A kmotrem se stal Martin Dejdar (59), s nímž se poznali na představení Mýdlového prince. Za slavnostní křest se mu Petr odměnil vlastnoručně upečenou sekanou.

"Možná to vypadá, že na první klip jsem už starý. Ale já jsem hrál deset let s rockovou kapelou Votchi a tam už nějaké videoklipy byly. Teď jsem ale chtěl udělat něco sám za sebe, s vlastní muzikou i texty," svěřil Kutheil, v jehož klipu si zahrála spousta krásných dívek, které se účastnily i křtu. "Jsou to moje kamarádky, tak jsem je o to poprosil. Co si budeme povídat, klip jsem si financoval sám a ony mi z kamarádství pomohly a zahrály mi zadarmo," vysvětlil.

"I tady je spousta kamarádů, kteří přišli kvůli mně, a já si toho vážím. Ty, které tady vidíte, mám rád. A ty, které ne, rád nemám. Jsou tady i moji spolužáci ze školy, lidi, kteří hezky zpívají. Nemám rád, když jsou lidi takoví napálení jako třeba Sámer Issa (38), u kterého mám třeba rád, jak pracuje, ale nelíbí se mi, co dělá za věci za tím, jaké má chování. Nedávno jsme měli společnou akci a ani mě nepozdravil. Stojí, kouká na mě, přitom mě zná. Prostě arogantní chování," svěřil.

"A pak přijde takový Martin Dejdar, obejme mě, řekne, že mi to přeje, tak ten rozdíl je patrný. Tak jsem mu udělal aspoň tu sekanou, když si na mě udělal čas mezi natáčením," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám