Hlavní obsah
Článek

Podruhé se narodila! Reportérka erotického pořadu Štěpánka Decastelo (45) málem doplatila na svou motorkářskou vášeň. Nebezpečně havarovala a nebýt náhody, bůhví, jak by dopadla.

„Právě mě propouštějí z nemocnice a omlouvám se, kdybych mluvila zmateně, ale jsem ještě v šoku. Je to pravda, jeli jsme s přítelem na vyjížďku na srazu motorkářů a asi proto, že poslední dobou skoro vůbec nespím kvůli malému synovi, jsem totálně vyčerpaná, jsem v jednom nebezpečném úseku nedávala moc pozor a spadla,“ popisuje hrůzný zážitek Decastelo, kterou v daném úseku zradil štěrk.

„Chvilku jsem jela i s motorkou, pak jsem se snad desítky metrů kutálela. Hlavně jsem dávala pozor, aby se mi nedostala na hlavu, to by bylo nejhorší. Jsem pomlácená, mám sedřenou kůži, ale zachránila mě helma a hlavně motorkářské oblečení. Nebýt třeba kožené bundy, dopadla bych mnohem hůř,“ řekla Super.cz skutečně otřesená Štěpánka.

„Zkrátka jsem to nezvládla a motorku položila. Teď se modlím, aby to ve mně nezanechalo trauma, nicméně k ježdění se chci vrátit, až vyléčím zranění. Mám zpřetrhané vazy v noze, nemohu chodit, ve špitále v Broumově neměli všechno vybavení, tak se nechám došetřit v Praze,“ dodala zrzavá kráska, která si po propuštění z nemocnice musela dát na uklidněnou panáka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám