Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) onemocněla před premiérou muzikálu Romeo a Julie, její tělo nevydrželo pracovní nasazení posledních měsíců. "Neuvěřitelně se mi rozjela sezóna, od srpna denně trénuju StarDance, do toho koncerty. Do únavy ťuknul virus a už to nešlo. Abych odvedla výkon, na který se nemohu spolehnout, to není to pravé pro mě ani pro diváka. Můj čas v plné kondici přijde příští týden," řekla Super.cz na premiéře Machálková.

"Jsem hlasově indisponována, odpadla jsem v pondělí, ve středu se ke mně přidala Jitka Čvančarová," dodala Machálková, která ví, že musí zvolnit. "Myslím teď po viróze hlavně na odpočinek, abych jedla, konečně se vyspala," říká.

Na zvolnění ale moc času mít nebude, denně má tvrdé tréninky na StarDance. Při nich Leona překvapivě neshazuje kila jako její kolegyně. "Shazují ti, co mají z čeho. Jsem zvyklá na záběr, na výdej energie, Vůbec jsem nic nezhubla, jen jsem se zpevnila," dodala Machálková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám