Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Freimanová (68) se v pátek dočkala několikaminutového aplausu vestoje poté, co se Zdeňkem Žákem odehráli divadelní hru Další roky ve stejnou dobu v Divadle Bez zábradlí, kterou tam už společně hrají patnáct let. Slavila ale i jiné výročí.

Poté, co podruhé spadla opona, se sálem rozezněla Veroničina oblíbená skladba od Adele (35), do jejíchž tónů jí kolegové přinesli krásný narozeninový dort. Za celé Divadlo Bez zábradlí, kde Veronika Freimanová hraje už téměř dvě desetiletí, jí přišli popřát Hana Heřmánková (61) a herecký kolega Zdeněk Žák.

"Přejeme Veronice jen to nejlepší. Ať je zdravá a šťastná a je s námi nejen Každý rok ve stejnou dobu, ale i Další roky ve stejnou dobu. Přesně tak, jak se jmenují i hry, ve kterých u nás hraje,“ smála se ředitelka Divadla Bez zábradlí Hana Heřmánková.

Představení se zúčastnili i zástupci Nadace Slunce svítí všem, se kterou Divadlo Bez zábradlí spolupracuje bezmála dvacet let. Oslavy pokračovaly ještě v divadelním klubu, kam Veronice Freimanové přišli popřát její kolegové a přátelé jako Stanislav Zindulka, Václav Vydra (68), Jana Boušková, Jana Švandová (76), český přední chirurg profesor Pavel Pafko a samozřejmě principál divadla Karel Heřmánek (76).

Veroniku Freimanovou můžete vidět v Divadle Bez zábradlí v legendárních hrách Každý rok ve stejnou dobu, Další roky ve stejnou dobu, ale také Kvartet, Jakub a jeho pán, Kdes to byl(a) v noci, Blbec k večeři či Bez roucha aneb ještě jednou zezadu.

Reklama

Další články

Načítám