Hlavní obsah
Článek

Jednačtyřicetiletá návrhářka Victoria Beckham (50) slavila výročí založení své módní značky tak mohutně, že ji z párty musel manžel David (48) odvádět a podpírat. Nicméně to na úspěchu jejího luxusního oblečení nijak neubralo. Ovšem odívání britské designérky je jen pro bohaté. Zatím. Victoria teď slíbila, že navrhne také mnohem dostupnější konfekci.

„Chtěla bych vytvořit nádherné oblečení pro ženy, které si nemůžou dovolit návrhářské ceny. Chci, aby se ženy cítily sexy, ať už mají jakýkoli rozpočet,“ uvedla Beckham. Tu prý inspirovala spolupráce módních domů Versace a Balmain s řetězcem konfekce H&M.

Victoria má roční obrat třicet milionů liber (asi 1,1 miliardy korun) a zaměstnává stovku lidí.

Těm občas přichystá pěkné překvapení! Jednou za ní například přišel na návštěvu kamarád Tom Cruise. „Neřekla jsem jim to dopředu, ale jednou se tam náhle zjevil. Přišel ve svých leteckých brýlích a kožené bundě, vypadal jako Maverick, a holky mohly umřít. Když odešel, řekla jsem jim: Tohle byste u Gucciho nezažily! Myslím, že je důležité starat se o své zaměstnance, protože bez nich bych nebyla tam, kde jsem dnes,“ dodala Victoria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám