Hlavní obsah
Článek

Že se Česká Miss 2013 a moderátorka hlavních zpráv Primy Gabriela Kratochvílová (34) bude brzy vdávat, už ví skoro každý. Šaty černé jako noc však neoblékne na svou vlastní svatbu, ale fotila v nich jako nová patronka již pátého ročníku soutěže Souboj nevěst, tentokrát s podtitulem Den & Noc. Roli druhé patronky přijala herečka Ivana Jirešová (47).

„Letošní jubilejní ročník je zajímavý tím, že vítězná nevěsta na sobě bude mít krásné šaty od návrhářky Alice Abraham. Další zajímavostí a novinkou je to, že plánujeme pro budoucí nevěsty také soustředění v teplých krajích. Máme nabídky z Dubaje i z Egypta. Zatím je to celé v jednání, ale rádi bychom finalistkám tímto způsobem připravili takovou exotickou rozlučku se svobodou,“ uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká. Nastávající manželky se mezi sebou poperou o jedinečné výhry jako například svatební cestu, svatební šaty na míru, kosmetiku, výbavu domácnosti a spoustu dalšího.

To ovšem nemá sama patronka Gábina Kratochvílová zapotřebí. „Jsem poměrně tvrdohlavá a mám ráda vše ve svých rukou, a tak svoji svatbu plánuji zvládnout sama. Jsem tolik nadšená a mám spoustu nápadů, a tak věřím, že s pomocí partnera a také mé sestry, která má v tomto směru více zkušeností, vše zvládnu. Ale musím uznat, že se strašně těším na tipy, které díky této soutěži získám, a také samozřejmě na mé kolegyně nevěsty,“ svěřila

Reklama

Další články

Načítám