Hlavní obsah
Článek

Historie se opakuje a Kim Kardashian (43) se zakulacuje stejným tempem jako před dvěma lety, kdy očekávala svou dceru North. Přestože do narození jejího dalšího potomka zbývá ještě několik měsíců, už teď dosahuje značných rozměrů.

Během druhého těhotenství Kim omezila svou selfie mánii, ale naštěstí má tak bohatý archív, že může profil na sociální síti nadále zásobovat pikantními kousky. Při prohlížení starších fotek se ale nemůže vyhnout myšlenkám na to, jaká ji po porodu čeká dřina. Manželka rappera Kanyeho Westa těhotenská kila dlouho shazovala a brzy si tuto disciplínu zopakuje.

Nastávající maminka své obří bříško ráda zdůrazňuje přilnavými outfity. Ve skutečnosti ji ale přibývající kila příliš neuspokojují. Slávychtivá Kim by se raději vystavovala nahá, ale její křivky to momentálně neumožňují. Naštěstí má v zásobě snímky, na nichž pózuje v body tělové barvy v krajince nápadně připomínající české luhy a háje. Ve skutečnosti však fotky kombinující erotično se zemědělstvím vznikly už na jaře letošního roku ve Francii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám