Hlavní obsah
Článek

Mladinká Miley Cyrus (18) randí s australským hercem Liamem Hemsworthem (21). Zamilovanost však čiší zatím spíš jen z Miley. Ta jej totiž při procházce po Los Angeles neustále držela za paži a kolem ramen. Navíc mu několikrát dala polibek na rameno a chtěla se k němu přivinout, jenže Liam je zřejmě pořádný tvrďák a na veřejnosti city neprojevuje.

Krásná představitelka seriálové Hannah Montany si v neděli s Liamem vyrazila na nákupy. I před paparazzi, o jejichž přítomnosti moc dobře věděla, se nestyděla dát najevo, co k partnerovi cítí. On však její pozornost neopětoval. Neustále si hrál s mobilem a nebo se díval někam úplně jinam.

Přestože Cyrus dosáhla plnoletosti teprve koncem minulého roku, vztahů za sebou má již několik. Ještě jako dítě „chodila“ dva roky s hereckým kolegou Tylerem Poseym. S ním si i na divadelních prknech dala i první pusu. Rozešli se, když Miley bylo 11 let.

O něco vážnější vztah měla s Nickem Jonasem, s nímž vydržela také dva roky. V roce 2009 pak randila devět měsíců s modelem Justinem Gastonem, kterého krátce na to vyměnila právě za Liama Hemswortha. Dvojice se sice od té doby rozešla, ale opět se dala dohromady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám