Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nová řada SuperStar je v plném proudu, bývalé „produkty“ vzešlé z téhle továrny na pěvecké talenty se ale konkurence nebojí. Super.cz hovořil s jednou z někdejších účastnic talentové šou, která říká jasně: „Ta soutěž je o ničem!“

„Konkurence nové řady SuperStar se nebojím, rozhodně není možné, aby se objevil někdo, kdo by se vyrovnal mé postavě a hlasu,“ září sebevědomím maminka půlročního syna Káji Leona Šenková.

Bývalá těžkotonážnice si myslí, že cesta za úspěchem vede jinudy. „Je smutné, že lidem, kteří vyhrají nebo se dostanou co nejdále, nikdo nepomůže v hudební kariéře a buď musí skončit, nebo si to poctivě vydřít. Tato soutěž je chvilková záležitost a nepochybuji o tom, že se v ní jedná i o hlasovací podvody,“ říká na rovinu.

Je pravda, že během vysílání se účastníci vezou na vlně pomíjivé slávy a televize si je hýčká jako v bavlnce. Jen co ale zhasnou kamery, nastává tvrdý pád na zem, procitnutí ze sna, a kdo se rychle nezorientuje a nepostará se sám o sebe, ten se může s iluzí budoucí úspěšné hudební kariéry navždy rozloučit.

Leona sama musela jeden čas jít dělat do továrny, teď prý o ní zase koluje drb, že pracuje v masně. „To ale není pravda. Starám se o syna a chystám se na dotáčení nových singlů. Jsem tak vytížená, že prodávat maso na polívku bych opravdu už neměla kdy,“ dodala se smíchem Šenková, která shazuje kila na hodinách piloxingu (cvičení, které v sobě spojuje pilates a box).

Reklama

Další články

Načítám