Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dívky, které uspěly na castingu a vypravily se s modelkou Dominikou Mesarošovou (38) do Egypta, aby je seznámila se světem modelingu a šoubyznysu, mají pořádný dril. Odpočinková dovolená by tedy určitě nezačínala budíčkem v sedm a hodinovou rozcvičkou.

Do parády si holky vzal svalnatý Dodo, kvůli kterému se na place před bazénem pořádně snaží. Není lepší motivace než mladý a pohledný trenér. "Za týden s holkama samozřejmě zázraky neudělám, ale dostanou základ a dál už je to na nich, jestli budou v tréninku pokračovat i doma," řekl Super.cz trenér s tím, že na kurzu objasnil zájemkyním i zásady zdravé výživy.

Na VII. ročníku kurzu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři je ale čas i na zábavu. Holky se o pauzách koupou, protože teploty přesahují čtyřicet stupňů ve stínu, a slavily se i jedny narozeniny. Bohužel spolubydící oslavenkyně skončila v místní nemocnici kvůli podezření na zánět slepého střeva. Už je sice v pořádku, ale společných aktivit se účastnit nemůže.

Finalistek, jejichž snímky Super.cz přinese a čtenáři budou moci hlasovat, která z nich vzbudí jejich největší sympatie, tak zůstalo pouze dvanáct. "Původně mělo být holek čtrnáct, jedna onemocněla ještě před odletem. Tak doufám, že VIII. ročník, na který proběhne casting 17. října, bude kompletní," byla smutná Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám