Hlavní obsah
Článek

Je to neuvěřitelné, ale asi nejpopulárnější československá modelka Andrea Verešová (43) už opravdu o dva roky přesáhla Kristova léta, přesto na to ani náhodou nevypadá. Jako by neměla ani gram tuku navíc, zdá se, že si na ní příroda testovala tvorbu dokonalé ženské postavy. A to porodila dvě děti! A pro její oči by mnozí snad i vraždili. Andrea Verešová dostává tolik kšeftů, kolik neměla ani v osmnácti!

„Dnes je takový trend, že se ženy udržují i ve zralém věku a vypadají kolikrát lépe, než když byly mladé. Když vidím své čerstvé fotky po Miss, tak se kolikrát zděsím, jak jsem vypadala. Je to životním stylem, make-upem, oblékáním,“ myslí si Andrea, která se ale moc neřeší. Prý je tolik zaneprázdněná starostí o děti, že na to nemá čas. To aspoň tvrdila na akci, kde došlo k její menší intimní nehodě.

„Nejsem tak sebestředná a zaměřená sama na sebe, takže tohle vypouštím a ta krása a jiskra asi vychází z nitra. Jsem spokojená, mám spokojenou rodinu, a to mě maximálně naplňuje,“ tvrdí.

Manžel Daniel Volopich prý na ni nežárlí. „Naopak je hrdý na to, že stále vypadám dobře a že je stále hodně zakázek klientů. Dokonce o mnoho víc práce, jak kdykoli předtím, což mě samotnou zaráží. Je to ale možná tím, že v tom zralém věku se hledají tváře pro jiné produkty a o mnoho lépe se prodává a nabízí než s osmnáctiletými děvčaty, protože zralejším ženám to víc věříte,“ dodala opravdu nádherná Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám