Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohádkově zaopatřená díky tatínkovi a mimořádně krásná po mamince... Jednatřicetiletá budoucí dědička po šéfovi holdingu Formule 1 Berniem Ecclestoneovi Tamara je opravdu dítě štěstěny.

To největší štěstí ovšem příležitostnou modelku, která se v roce 2013 objevila i v Playboyi, potkalo před dvěma lety, kdy se jí a jejímu manželovi Jayi Rutlandovi narodila zdravá holčička Sophia. Ta se, jak svěřila, okamžitě stala středobodem veškerého jejich bytí. Tamara je navíc přírodní úkaz, už měsíc po porodu byla spatřena s úplně plochým bříškem a o další týden později ukázala rovnou celou postavu bez jediné chybičky v bikinách.

Neodolatelné křivky si udržuje stále, což je patrné nejen z černobílého snímku sdíleného na jejím Instagramu, kde pózuje jen ve spodním prádle, ale i ze snímků z civilu. Například když vyrazí na procházku se svou neméně atraktivní mladší sestrou Petrou a jejich dcerkami v růžových autíčkách...

Reklama

Další články

Načítám