Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ze stromů padá první listí a příroda se pomalu zahaluje do zlatavé záře. Podzim je tu a s ním i potřeba doplnit šatník o ty nejžhavější novinky, které dostávají od módní policie palec nahoru. Letos bude v kurzu například romantická móda s nádechem mystiky, teplé a syté odstíny nebo černobílá klasika. To vše a mnohem víc vám exkluzivně přináší Cellbes v široké škále velikostí, až do velikosti 64.

Rozjasněte si den veselým tričkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte mezi jedince, které dovede podzimní plískanice dokonale otrávit? Pokud ano, pořiďte si do svého šatníku jako prevenci proti špatné náladě nějaký barvami hýřící kousek. Ideální volbu představuje například tričko z měkkého žerzejového materiálu, jehož švestková barva a zajímavé vzory vás doslova nabijí pozitivní energií. Nasaďte k němu zářivý úsměv a rozveselte i své okolí!

Zachumlejte se do trendy kabátu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Září se pomalu ale jistě blíží ke konci a nadvládu přebírá zlatavý podzim. S nástupem tohoto ročního období se však pojí i chladná rána a večery, proti nimž je třeba se vyzbrojit teplým kabátem. Nechcete-li, aby vám tato vrstva oblečení opticky přidávala kila navíc, sáhněte po hřejivém kabátu s projmutým střihem, který bude vaší postavě zaručeně lichotit. A protože Cellbes miluje všechny tvary, čeká na vás tento skvost až do velikosti 64.

Heslo: Pohodlí a šmrnc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se při nákupu svršků řídíte pravidlem, že nejdůležitější je cítit se v outfitu uvolněně a pohodlně, přesně toto kritérium bude splňovat jednobarevný trendy pulovr. Volnější střih vám zajistí ležérní look, ve kterém budete působit zároveň nadmíru sexy. Kombinovat jej můžete se sportovními i elegantními kousky ze svého šatníku. Pro jeho víceúčelovost si ho zkrátka zamilujete.

Skvěle padnoucí kalhoty pro všechny postavy? Základ úspěchu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoha ženám činí potíže narazit v obchodě na takové kalhoty, které jim budou sedět a zároveň zajistí maximální komfort. Oba problémy budou vyřešeny, obléknete-li tento šmrncovní model s trendy sepranou úpravou. Díky pružnému pasu a dvěma procentům elastanu se dokonale přizpůsobí postavě, což jejich nová majitelka zajisté ocení. Kalhoty jsou pro vás připraveny v šesti podzimně laděných barevných variacích a mnoha velikostech, z nichž bude přímo radost vybírat.

V duchu černobílé elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte před sebou důležitou pracovní poradu, rodinnou oslavu či romantickou večeři se svým milovaným protějškem? Ve všech jmenovaných situacích vám skvěle poslouží černobílá úpletová tunika, kterou nelze nezbožňovat. Spolehlivě zamaskuje větší bříško či boky, ale zároveň decentně podtrhne vaše přednosti. Pokud navíc sáhnete po výrazném šperku, nebude vám k dokonalosti chybět už vůbec nic. Tunika je vám k dispozici až do velikosti 64!

Další články

Načítám