Hlavní obsah
Článek

Ikona italské kinematografie Sophia Loren (89) během své bohaté kariéry dosáhla snad všech myslitelných cílů. Na vlastní rtěnku si ovšem musela počkat až do pokročilého věku.

Herecká hvězda na stříbrném plátně předváděla svůj talent už v 50. letech minulého století, ale dodnes sklízí obdiv. Před kameru se už sice postaví jen vzácně, ale pozvánky na filmové festivaly a společenské události se k ní jen hrnou.

Loren není žádnou unavenou seniorkou, která by se chystala na zasloužený odpočinek. Svět šoubyznysu vždy milovala a velice jí lichotí, že je o ni stále zájem. Bývalý filmový sexsymbol zaujal dokonce i návrhářské duo Dolce & Gabana, které herečce navrhlo vlastní rtěnku nesoucí název Sophia Loren No. 1.

Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Horalka se osobně na tomto produktu podílela a schválila odstín zdůrazňující její neuvadající půvab. „Je to náš způsob, jak Sophii vyjádřit svůj obdiv. Je filmovou ikonou a symbolem italské krásy. Vždy pro nás byla zdrojem inspirace,“ tvrdí Domenico Dolce a Stefano Gabbana, kteří herečce rtěnku nadělili k jejím 81. narozeninám, jež oslavila 20. září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám