Hlavní obsah
Článek

Na Slovensku patří v poslední době mezi mediální star, v Čechách ale Ivanu Christovou (53) zase tak často nevidíme. Historicky první československá Miss dorazila do Čech se svou dcerou Danielou, aby zde slavnostně otevřela novou pobočku švédského módního řetězce.

Ti, kdo bývalou modelku delší dobu neviděli, byli na akci překvapeni jejím zjevem, neboť bývalá hvězda přehlídkových mol se v posledních letech výrazně zvětšila.

Christová na sebe v poslední době upozornila hlavně díky taneční soutěži Tanec snov. Nyní se ale tanci nevěnuje. „Bohužel nestíhám dál tancovat, protože tento koníček vyžaduje hodně času. Já jsem tancování nedokázala skloubit s prací. Víc jak tři měsíce jsem kvůli taneční soutěži zanedbala práci. Proto to teď doháním,” říká Ivana, která víc jak deset let pracuje v kosmetickém průmyslu. „Máme otevřený salon na Slovensku, ale i v Čechách. Vychovávám další poradkyně pro krásu. Učíme ženy, jak se mají správně líčit, jak se o sebe starat, jak zastavit procesy stárnutí a podobně,” vysvětluje.

Z našeho rozhovoru ale vyplynulo, že Ivana se svou váhou v poslední době netrápí a konečně se přijímá taková, jaká je. „Pohyb mi chyběl. Nyní proto dvoufázově trénuju, běhám, cvičím. Mám trenéra a trenérku a různé pohyby střídám,” říká Ivana, která zjevně necvičí pouze proto, aby zhubla, ale hlavně proto, aby se dobře cítila. „Nemám žádnou metu. Důležité pro mě je, abych byla zdravá a abych se cítila dobře.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám