Hlavní obsah
Článek

O tom, že herectví může patřit mezi riziková povolání, svědčí nedávné nehody našich legendárních hereček Ivy Janžurové (82) a Jiřiny Bohdalové (92).

Janžurová momentálně natáčí film Decibely lásky, kde hraje novinářku. Jak už název snímku napovídá, film bude plný písniček Michala Davida (63) a Janžurová si v něm dokonce zazpívá.

V jedné ze scén ale herečka vypadla z auta, což rozhodně nebylo nic příjemného. S bolestivou grimasou ve tváři se však jako kovaná profesionálka zvedla a scénu dotočila. Natáčení momentálně probíhá v sanatoriu Vísky nedaleko Plzně, kde se postava Janžurové léčí s poraněným kotníkem.

Herečka tak ochotně zapózovala s berlemi, které však naštěstí ve skutečnosti nepotřebuje. A to ani po zmíněné drobné nehodě...

Na divadelních prknech se pro změnu poranila Jiřina Bohdalová. K nehodě došlo během převlékání v průběhu představení Paní Plukovníková v pražském Divadle Na Jezerce. Bohdalová ve tmě zakopla a narazila si žebra. Divadelní představení sice se sebezapřením dohrála, ale další práci v nejbližších dnech kvůli bolestivému zranění zrušila.

Reklama

Další články

Načítám