Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to, že moderátorku a dnes již bývalou manželku herce Jana Révaie čeká pohádkový život. Během několika chvil se ale vše změnilo a Daniela si prošla těžkou zkouškou. „Teď jsem zase spokojená a šťastná, mám dvě krásné děti a žiji si dobře. Ale přiznávám, že před lety to pro mne bylo dost těžké. Zhroutil se mi celý svět. Když jsem se rozváděla s Honzou, umíral mi v tom období tatínek, takže to bylo dost složité,“ zavzpomínala Daniela Révai, která se nyní vrací na televizní obrazovku.

Je novou reportérkou primáckého pořadu New Look. „Jsem ráda, že jsem tuto nabídku dostala. Práce mne moc baví a naštěstí se to dá dobře skloubit s péčí o dvě malé děti, na které jsem sama,“ říká Daniela Révai o novém pořadu Prima love.

O otci svých dětí mluvit nechce, a to z toho důvodu, že je ženatý a má svou rodinu. „Mám dvě krásné a zdravé děti a jsem moc šťastná, zvládám to s nimi skvěle, i když se přiznám, že občas bych nějakého parťáka na to všechno brala,“ usmívá se reportérka.

Ta si teď vyzkoušela i roli modelky, stala se tváří vlasové kolekce Street of love. „Byl to skvělý den, moc jsem si to užila. Všichni se o mne skvěle starali, a když jsem viděla výsledné fotky, byla jsem nadšená,“ chválí Révai.

A slova chvály pěje i kadeřník Honza Kořínek. „Daniela je výrazný typ a musím přiznat, že jsem ani nečekal, jak moc je fotogenická a jak jí to bude na fotkách slušet. Protože má Daniela krátké vlasy, byl jsem ve stylingu trochu svázaný, ale přesto si myslím, že je na co se dívat a čím se inspirovat,“ dodal autor vlasové kolekce.

Reklama

Další články

Načítám