Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se opět proměnila před fotoaparátem a nafotila jedny ze svých nejvíc sexy snímků. Ty jsou součástí vlasové kolekce Street of love, kterou moderátorka fotila v rámci propagace pořadu New Look na Prima Love, který moderuje.

„S mým kadeřníkem Honzou a jeho týmem dělám moc ráda, výsledek vždy stojí za to. Fotky jsou úžasné a myslím, že málokterý televizní pořad se takovými může pochlubit,“ raduje se moderátorka lifestylového týdeníku.

Protože toho Eva už na hlavě měla opravdu hodně, rozhodl se kadeřník pro extravagantní vzhled a vlasy Evě nakrepoval. „Přípravy trvaly asi dvě hodiny, nevěřila bych tomu, kolik mám vlasů. A upřímně - než Honza Kořínek do vlasů sáhnul a začal tvořit, připadalo mi to dost divné. Když jsem ale viděla výsledek, chtěla bych vlasy krepovat každý den,“ usmívá se Decastelo.

„Eva je nádherná, ale práce s jejími vlasy je někdy dost náročná. Za dobu, co s námi spolupracuje, už přišla zhruba o dvacet centimetrů vlasů, dost jsme jí je prostříhali a postupně zesvětlili zhruba o dva odstíny,“ dodal kadeřník. Jak to Evě sluší, můžete vidět každou sobotu vpodvečer na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám