Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželství Bena Afflecka (51) a Jennifer Garner je zapeklitým případem i pro ty nejzkušenější rozvodové právníky. Herecký pár se totiž stále nemůže rozhodnout, zda zvolit definitivní odloučení, či zachránit rozpadající se rodinku.

Ben a Jennifer dlouho tvořili spokojenou dvojici, ale letos v červnu po vleklé krizi přiznali, že chystají rozvod. Osud tomu ale nejspíš chtěl jinak a místo rozvodových papírů budou řešit další přírůstek. Podle amerických médií měl totiž jejich pokus o udobření za následek hereččino nečekané těhotenství.

Garner se o tom, že bude čtyřnásobnou maminkou, dozvěděla v době, kdy v Atlantě natáčela svůj nový film. S dalším dítětem nejspíš ve svých 43 letech nepočítala, a to tím spíš, že budoucnost její rodiny je nejistá. „Ben je připravený začít znovu od počátku a být pro Jen oporou. Mají před sebou ale dlouhou cestu,“ tvrdí zdroj z okolí páru magazínu In Touch.

Nový filmový Batman a režisér oscarového Arga a jeho manželka vychovávají devítiletou Violet, šestiletou Seraphinu a tříletého Samuela. K dodržení pravidelné číselné posloupnosti věku jejich dětí je nyní na pořízení čtvrtého potomka naprosto ideální čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám