Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Mimořádně obsazovaný hollywoodský herec Stanley Tucci (54) si v plném diáři nenajde příliš prostoru pro odpočinek. Během natáčení na Maltě si užil alespoň pár volných chvil na pláži, kde sbíral síly na další účinkování před kamerou.

Pracovní povinnosti Stanleyho zavedly na ostrov ve Středozemí, kde se v letovisku Mellieha vystavil žhavým slunečním paprskům. Herec, jemuž hlavní role ve filmu Pevné pouto v roce 2010 zajistila oscarovou nominaci, se snažil být inkognito, ale jeho tvář, která se objevila v trhácích jako Hunger Games, Captain America: První Avenger či Transformers: Zánik, nemohla zůstat nepovšimnuta.

Stanley Tucci počátkem září zavítal na filmový festivalu v Benátkách, kde uvedl svou novinku Spotlight, kterou kritici ihned zařadili na seznam možných favoritů příštího oscarového klání. Z Itálie to měl známý herec na Maltu jen kousek. Zatímco na červeném koberci v Benátkách vytrvale zatahoval břicho, na pláži mohl své břišní partie uvolnit a doufat, že jej nikdo neodhalí.

Herec, který zvládá natočit i pět filmů ročně, momentálně prožívá spokojené období se svou druhou manželkou Felicity Blunt. Sestra herečky Emily Blunt, s níž si Tucci zahrál v komedii Ďábel nosí Pradu, mu letos v lednu porodila syna Mattea. Tři potomky má herec s Kathryn Louise Spath, jejíž život v roce 2009 ukončila rakovina prsu.

Reklama

Další články

Načítám