Hlavní obsah
Článek

Ordinace v růžové zahradě ve svých řadách přivítala novou sestřičku žákyňku Ladu Hrůzovou  - herečku Hanu Kusnjerovou. Její postava je milá holka, která si ovšem za to, jak vypadá a jaká je nešika, brzy vyslouží výsměch okolí. Její představitelka je ale opak - hezká a úspěšná holka, ve skutečnosti mimochodem třicetiletá (hraje osmnáctiletou).

Umělecké sklony podědila po rodičích. „Jsem dcerou operního pěvce a bývalé baletky. Od dětství jsem se věnovala baletu, hře na klavír, zpěvu a všemu, co se pohybovalo kolem umění. Odmala mě fascinovalo, když někdo něco uměl a zprostředkoval tak díky svému talentu divákům či posluchačům intenzivní zážitek,“ řekla Super.cz Hanka, absolventka hudebně-dramatického oboru pražské konzervatoře a držitelka Ceny  Zuzany Navarové, Nadace život umělce a Pražské konzervatoře za výrazné tvůrčí úspěchy dosahované v průběhu celého studia.

„Po ukončení studia jsem začala intenzivně pracovat v zájezdových divadlech, což považuji za významnou praktickou školu. Nejdříve to byla hlavně pohádková představení a později i v divadelní společnosti Háta. Během let jsem spolupracovala i s divadlem Company.cz kde jsem účinkovala se svými bývalými spolužáky v inscenacích Faust a Škola pro ženy. V době, kdy soubor vyhrál výběrové řízení na prostor Divadla Komedie, jsem dostala nabídku stát se stálou členkou souboru, kterou jsem ráda přijala. Diváci mě tedy mohou vídat v poslední době hlavně v divadle Komedie,“ vypočetla herečka svou dosavadní divadelní dráhu. A směr k seriálům a filmům?

„Vždy jsem více tíhla k divadlu než k filmu a nikdy jsem, přiznám se, účinkování ve filmech nebo seriálech nešla příliš naproti. Z kamerových castingů jsem byla vždy hodně nervózní a neměla jsem pocit, že můžu ukázat tolik, co na jevišti.  Roli Lady v Ordinaci jsem přijala hlavně proto, abych se naučila více herecky pracovat před kamerou a taky proto, jaká Lada je. Vždycky mě víc bavilo hrát střeva, ošklivky nebo problémový holky. Ještě víc mě baví fakt, že Ladě je kolem 18 let, což je o 12 let míň, než kolik je mně,“ dodala Kusnjerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám