Hlavní obsah
Článek

Dívky, které vyrazily s Dominikou Mesarošovou (38) do Egypta, aby se v příjemném a slunném prostředí poučily, jak to chodí v šoubyznysu, a zjistily, zda by mohly mít šanci v modelingu, se konečně fotily v plavkách. A to na plakát na závěrečnou přehlídku, během níž v Hurghadě na molu předvedou, jak se zvládly naučit několik choreografií.

Holky mají za prvních pár dní za sebou kromě nácviků chůze i několik dalších kurzů. Nejvíc byly v rámci projektu Pojeď s Dominikou Mesarošovou k moři nadšené ze semináře o líčení s vizážistkou a o vlasech s kadeřníkem. Ten si dvě z nich vzal do parády, a zvláště u blondýnky Milady to byla pořádná změna. "Máš to jako rousy, okamžitě to chce dolů," bez obalu jí řekl kadeřník Tomáš Kislinger a ona jen poslušně kývla. Na výsledek se podívejte ve fotogalerii.

Dominika se zlomenou nohou v nártu zatím pobyt v Egyptě, kde je až 41 stupňů ve stínu, zvládá relativně dobře. "Snažím se odpočívat s nohou nahoře, aspoň trochu pravidelně si píchat do břicha injekce na ředění krve a nevystavovat se moc sluníčku, protože beru antibiotika, takže se vrátím domů nejbělejší ze všech. Ale hlavně, že se tady líbí holkám," řekla Dominika, která se focení v plavkách také účastnila, a do ortézy jí zalezlo tolik písku, že se s tím potýkala skoro hodinu. "Doufám, že na casting na VIII. ročník projektu, kam už se teď na mém mailu holky mohou hlásit, dorazím bez ortézy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám