Hlavní obsah
Článek

Jak sama říká, největším vzorem pro ni je starší sestra Kim Kardashian (43). Dlouhé hodiny strávila před zrcadlem, aby odkoukala všechny její triky v líčení a sestře se co nejvíc přiblížila. Jenže snaha Kylie Jenner (26) je tak ‚dokonalá‘, že ve svých osmnácti letech opravdu většinou vypadá jako o téměř dvě dekády starší manželka Kanyeho Westa. A přitom je to velká škoda. Když se totiž v pondělí výjimečně s minimem make-upu odvážila opustit stěny svého domu, po dlouhé době jsme v ní zase viděli tu přirozeně hezkou svěží teenagerku.

Kylie přitom hodně znejistila, když se na ni vyrojilo hejno paparazzi. Nejspíš doufala, že přeběhnout od domu k autu ke svému partnerovi Tygovi stihne bez povšimnutí. Dokonce neváhala málem uškrtit svého psího kamaráda, aby se za něj mohla schovat.

Nejmladší článek slavné televizní rodiny, který v květnu konečně přiznal výplně rtů, se dál vehementně brání osočování z úpravy poprsí. Kylie dokonce nedávno přiznala, co za jejím plným dekoltem stojí. Je to prý snadné jako facka. Dopomáhá si k němu pouze hodně vyztuženou podprsenkou, která dokáže poprsí pozdvihnout a zvětšit o dvě velikosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám