Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Zdeněk Podhůrský (56) si s přibývajícím věkem potrpí na výrazně mladší blondýnky. A většinou se kupodivu jedná o dlouhodobé známosti.

S Ivetou Bartošovou (†48) vydržel téměř dva roky, ale tady se o tak velký věkový rozdíl ještě nejednalo. Sedm let však strávil po boku o téměř třicet let mladší partnerky Ilony. Když už každý očekával, že do toho Podhůrský opět praští, poměrně stabilní pár se rozešel.

Oblíbený herec však dlouho nezahálel a našel si Iloninu kopii - o sedmatřicet let mladší blondýnku Veroniku. S fešnou devatenáctkou se herec objevil například na karlovarském filmovém festivalu. A jak se zdá, pořád jim to spolu klape, protože společně vyrazili i na slavnostní zahájení módní akce Unique Prague Fashion Week.

Oba spolu vrkali jak dva zamilovaní holoubci a bylo vidět, že si i přes obrovský věkový rozdíl značně rozumí. Už na začátku vztahu se ostatně Podhůrský nechal slyšet, že ho s Veronikou spojují hlavně společné zájmy.

„Chodili jsme na kafe a pak jsme se dali dohromady. Je úžasná, a i když je o dost mladší než já, máme si pořád o čem povídat. Má ráda umění stejně jako já a společné zájmy jsou pro mě hrozně důležité," lebedil si Podhůrský, který na mladší ročníky zkrátka nedá dopustit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám