Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její přehlídka na týdnu módy v New Yorku vzbudila rozporuplné reakce, ale Victoria Beckham (50) nikterak z míry vyvedena nebyla, naopak si následný týden módy v Londýně evidentně vychutnávala ve skvělé náladě. Koncem minulého týdne se objevila na párty magazínu Vogue a zvlášť v momentech, kdy si nevšimla, že ji někdo fotí, působila velice sympatickým a neformálním dojmem.

Beckham, jejíž newyorská přehlídka byla některými lidmi kritizována kvůli příliš hubeným modelkám, si na společenské události pořádané v prostorách budovy Winfield House rozuměla především s anglickými módními návrháři Matthewem Williamsonem, Christopherem Kanem a Gilesem Deaconem, ale podobně vřelá byla i k losangeleské obchodnici Natalii Massenet. Prostor pro diskuzi se ovšem našel i u ministra zahraničí Spojených států amerických a bývalého kandidáta na amerického prezidenta Johna Kerryho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám