Hlavní obsah
Článek

Boubelka se zájmem o módu mohla svými výtvory obšťastňovat jen výrazně hubenější klientky. Sama se do nich totiž při vší snaze nenacpala.

Kim Williams (29) začala její tučná postava komplikovat život, a tak se přihlásila do reality show Extreme Weight Loss, kde obézní lidé hubnou pod dohledem odborníků a televizních kamer. Velkoformátové ženě z Havaje se nejprve příliš odhalovat nechtělo, ale s postupnou ztrátou hmotnosti se jí opět vrátilo sebevědomí.

Když návrhářka zahájila natáčení, její hmotnost dosahovala 127 kilogramů. Po prvních 90 dnech intenzivní dřiny shodila 30 kil a během dalšího půl roku její váha klesla o dalších 21 kil. Kim se však s tímto výsledkem nespokojila a v hubnutí nepolevila. Po roce tak její osobní váha ukazuje necelých 65 kil, což je polovina její původní hmotnosti.

Spolu s výraznou změnou tělesných proporcí se dříve otylá žena rozhodla k zásadnímu kroku. Z Honolulu se přestěhovala do New Yorku, kde má mnohem větší šanci prosadit se v módním průmyslu. Během natáčení navázala spolupráci s návrhářem Michaelem Costellem, který oblékal Britney Spears i Beyoncé.

Reklama

Další články

Načítám