Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sebedůvěra a dokonalost charakterizují trendy v módě letošního podzimu a zimy pro obuv a galanterii. Dramatická inscenace barev s ironickým pohledem na starodávné hodnoty se vzrušujícími kontrasty tolik typickými pro tuto sezonu nabízí jedinečný koncert osobité interpretace moderní elegance a rafinovanosti. Premiéru tohoto jedinečného představení již tradičně uvádí on-line prodejna Shoemaker.

Mustang – variabilní svoboda

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kotníková obuv s neutuchající schopností nespoutaně vypovídat atraktivní příběhy, o jejichž pravdivosti nikdo nikdy nepochybuje. Zdánlivě nenápadné zemité a olivové tóny vzájemně kontrastují a magicky přitahují. Vše je podtrženo výrazným šněrováním a podešví s mohutným dezénem tak, že i poslední hranice se stávají minulostí a osobitost získává bezbřehou volnost pro individuální naplnění.

Vitti Love – modré kouzlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svádění je ve vzduchu! V temné, téměř mystické až tajuplné atmosféře barev je znát přítomnost luxusu. Bohatost je ukryta v tajemné modré barvě kvalitních materiálů, která své široké spektrum silných impulzů prezentuje v harmonické hře lesklých a matných povrchů s decentním prošíváním. Okouzlující efekt celku pak dotváří kovové přezky a detaily ve zlaté barvě. Za pozornost jistě stojí i pohodlná výška a tvar podpatku obuvi.

Hispanitas – komfortní elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Temně vínová je zpět a vypadá sebejistěji než kdy předtím. Linie čistého elegantního stylu lodiček na vysokém podpatku zvýrazňuje lesk lakového povrchu. Výrazná bronzová spona v nártové části dodává modelu brilantní jedinečnost. Stranou ani tentokrát nezůstal tolik typický akcent na komfortní vlastnosti, které zabezpečují tvar obuvi, prvotřídní materiály nebo pohodlná měkká stélka.

Laura Vita – prostor pro individualitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani mnoho nemusí být vždy dost. Okrasné vyšívání, kobercové vzory, honosné a pestré zdobení mají jediný cíl – zaujmout a zprostředkovat okouzlující pohled na nohy. Harmonie kombinací barev skýtá úžasný prostor pro zdravé sebevědomí a individualitu. Již nyní je zřejmé, že rafinovaný design a komfortní vlastnosti tohoto modelu v nadcházející sezoně mnoho klidu v botníku nedopřejí ;-)

Další články

Načítám