Hlavní obsah
Článek

Andrea Verešová (43) je zkušená modelka, a když dorazila do Karlína na prezentaci nových modelů německých luxusních vozů ve velmi odvážném outfitu, brzy pochopila, proč ji okamžitě obklopil dav fotografů. Každý z nich chtěl získat nejlepší záběr případné nehody. A povedlo se víc, než by se dalo čekat. Mrkněte i do fotogalerie na ještě odvážnější snímky!

„Snažila jsem se to ještě upravit, aby se nic nestalo. Patří to k mé práci a lovení záběrů zase k jejich. A i kdyby se jim něco ulovit podařilo, svět se nezboří,“ říkala nám Andrea Verešová s úsměvem.

To rozesmutnila několik svých kolegyň a kolegů, kteří zrovna ve chvíli, kdy přišla, měli módní přehlídku, zjevení Verešové ale absolutně rozbilo jejich pracně nacvičované představení. Všichni se od té doby soustředili jen na Andreu, která na svůj věk prostě vypadá fantasticky a navíc se umí obléknout tak, aby zaujala.

Verešová sama vlastní auto této značky, a tak není divu, že se tak snažila. Divili bychom se, kdyby luxusní fáro platila, spíš i její účast na předváděčce nového vozu a pondělní nehoda spadají do kategorie poděkování za „dáreček“.

Reklama

Další články

Načítám