Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trošku se zdá, že Evu Perkausovou (30) na Primě zařadili do špatného pořadu. Místo toho, aby moderovala společenský magazín TopStar, tak měla spíš uvádět pohádky pana Majera.

Už podruhé za velmi krátkou dobu se ukázalo, že blonďatá sexbomba buď trpí výpadky paměti, nebo záměrně neříká pravdu. Když se konečně na veřejnost provalilo, že blonďatá kráska udržovala vztah s bohatým a vlivným podnikatelem Antonínem Charouzem (o čemž v šoubyznysu stejně všichni věděli), bývalá modelka a příležitostná herečka kolem sebe začala vypouštět řadu nepravd a lží. Její lživé konstrukce se jí ale vždy rozsypou jako domeček z karet.

Eva novinářům tvrdila, že s Charouzem není více jak rok v kontaktu, přitom se s ním nedávno sešla na večeři v rodné Jesenici. Zároveň popřela, že by s ním byla na dovolené ve Spojených arabských emirátech. Podle našich informací odjela Perkausová s Charouzem do Dubaje 3. dubna na deset dní. V letadle je ostatně viděla spousta známých lidí. „Bylo vidět, že od Charouze dostala prvotřídní servis. Vypadalo to, jako by vůbec poprvé letěla byznys třídou a byla vážně nadšená,” uvedl očitý svědek, který viděl Perkausovou s jejím bohatým milencem v letadle.

Eva sice zkouší tvrdit, že v Emirátech nikdy nebyla a s Charouzem už vůbec ne, paradoxní ale je, že Super.cz poslala fotky ze své dovolené v dubajském luxusním středisku Atlantis, a dokonce se nám o pobytu snů v rozhovoru rozpovídala. Snažili jsme se zkontaktovat samotného Charouze, ale ten se nám k věci odmítl vyjádřit.

Už teď se těšíme na Evinu další pohádku. S takovým tempem se z ní možná stane česká Šeherezáda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám