Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) se nám jednou svěřila, že ráda zkouší nové kosmetické prostředky. Muži na tohle obvykle nejsou, ona ale toho svého přesto na nedávný nákup do drogerie vzala. Jednalo se totiž o nákupy, které pomohou dobré věci.

Možná i proto, že z každého výrobku označeného logem Smajlíka a zakoupeného ve dnech od 21. do 25. září 2015, jde část peněz na charitativní projekt 5.000.000 Kč pro dětský úsměv, ona těmi svými nešetřila a v uličce jedné ze spřátelených drogerií Nadace Naše dítě se snažila přimět k němu i další zúčastněné – Alici Bendovou, Petra Vondráčka, Markétu Hrubešovou či Terezu Herz Pokornou.

Akce byla zahájena již pošesté a během předchozích ročníků se na podporu vybraných projektů podařilo získat finanční prostředky v celkové hodnotě 30 799 566 Kč. Letos peníze pomohou kriticky nemocným novorozencům, dětem vyžadujícím okamžitou pomoc či autistickým a handicapovaným dětem z celé České republiky.

„Pevně věřím, že se i v letošním roce podaří společnými silami vybrat potřebné finanční prostředky na zvolené projekty. Hlavním cílem je pomoci dětem, což si troufám říci, že se nám již několik let úspěšně daří,“ uvedla ředitelka Nadace Naše dítě Zuzana Baudyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám