Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva dotočila své scény v seriálu Cesty domů a hlavně nový film Jak se zbavit nevěsty, tak Andrea Kerestešová (39) sbalila kufr a frnkla do ciziny. Cílem její cesty tentokrát nebyly nebezpečné země třetího světa, kam v minulosti ráda vyrážela. Hvězda seriálu Vyprávěj zamířila do amerického San Diega, kde se hodlá zdokonalovat v anglickém jazyce.

Herečka a fotografka toužila odcestovat studovat už před deseti lety, ale tehdy přišla filmová nabídka na Rafťáky. Dobře, že ji vzala, odstartovala její kariéru. Hned poté přicházely další zajímavé aktivity. Andrea si postupně plní jeden sen za druhým, a jak sama říká, nikdy nelení, takže teď, když ukončila pravidelnou působnost na televizní obrazovce, neváhala a v mžiku si zajistila studijní pobyt.

„Úplně mě to místo nadchlo, a navíc budu mít školu i ubytování na pláži, kde se chystám chodit běhat. Od jazykového pobytu očekávám hlavně to, že odbourám strach z konverzace, u které jsem nervózní,” těší se Andrea. O víkendech škola pořádá různé aktivity jako třeba barbecue nebo promítání filmu, což je skvělá příležitost lépe poznat odlišné kultury či mentality lidí, a to je pro fotografku, kterou nejvíce baví fotit lidi z jiných krajin, výzva. Už samotná destinace nabízí spoustu krásy k fotografování, a tak je pravděpodobné, že se budeme moci těšit na její další výstavu. Nechme se překvapit, s čím se vrátí.

Reklama

Další články

Načítám