Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

To bylo zase jednou v pražském baru proslulém nájezdy zlatokopek veselo! Když si za zábavou vyrazily silikonem obtěžkané kámošky z vily, obdivovatelé implantátů nevěděli, kam dříve s očima.

Eva Feuereislová (34) už má za sebou i plastiku obličeje, ale ta se na její vizáži neprojevila zdaleka tak výrazně jako operace, při níž jí byla zvětšena prsa. Stejný zákrok ještě před ní absolvovala i Zdenička Soušková, která se také ve VyVolených příliš dlouho neohřála.

Kolegyně z vily, které marně toužily po pětimiliónové výhře, k sobě mají velmi blízko, takže jejich přátelství přežilo i konec reality show. Holky spolu vyrazily na noční dámskou jízdu a v brzkých ranních hodinách se Eva na sociální síti pochlubila fotkami, na nichž Zdenička testuje její silikony.

Je vidět, že televizní hvězdičky se spolu určitě nenudily a ve víru noci prožily zběsilou zábavu srovnatelnou s legendárními párty ve vile, kde nebylo odhalování žádnou vzácností. Přátelské pouto však nespojuje jen Evu se Zdeničkou, ale do jejich party patří i další účastnice reality show Lucka. Známá pejskařka se ovšem ke svým kolegyním přidala až po nočním tahu.

„Pravé přátelství vznikne až po skončení reality show. Přátelství, ve kterém vidíte činy a říkáte slova tak, jak je cítíte, a neřídíte se podle uměle vytvořených situací produkce. Řídíte se srdcem a hlavou a řídí vás sám život,“ rozněžnila se po společném setkání Feuereislová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám