Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Týden mimořádných slev v e-shopu SuperMobel.cz. Využijte příležitosti a nakupte nábytek až o 49 % levněji. Kvalitní postel z masivu včetně roštu a matrace, sedací souprava s taburetem a konferenčním stolkem nebo rozměrná šatní skříň, to vše a spoustu dalších akčních produktů můžete koupit na našem e-shopu. Aby váš nákup byl skutečně bezstarostný, přivezeme vybraný nábytek až k vám. Neváhejte, slevy končí v neděli 4. října!

Vyberte si praktickou skříň Lucca se super slevou 49 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Více prostoru pro své oblečení získáte se skříní Lucca, která je nabízena ve 4 různých šířkách. Svým praktickým vnitřním uspořádáním s šatní tyčí a množstvím polic, které se přizpůsobuje rozměru skříně, umí nahradit i mnohem dražší vestavné skříně. Skříň lehce a tiše otevřete díky kolejnici a kolům s ložisky. Výběr z 8 povrchových úprav vám zajistí, že se bude tato skříň hodit do vašeho interiéru. Doporučujeme pro výborný poměr užitku a ceny. Dříve za 15 481 Kč.

To je senzace! Rozměrná sedací souprava Ontario

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plnou náruč pohodlí vaší rodině i návštěvám nabídne luxusní sedací souprava Ontario. Pokud přátelé zůstanou i přes noc, lehce pak sedačku proměníte na prostornou postel. Na výběr máte mnoho různých potahových látek. Původní cena 24 870 Kč.

Postel z masivu s matrací a roštem za 3 990 Kč? Tomu se říká dobrá koupě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi pořádnou postel? Pak neváhejte a kupte stabilní postel z poctivého dřeva, včetně laťkového roštu a hypoalergenní matrace. Při šířce 140 cm budete mít opravdu dostatek prostoru. Pokud nespíte sami, pak přituleni se pohodlně vyspíte i ve dvou. Postel si můžete pořídit lakovanou v přírodní barvě nebo mořenou v barvě dubu, olše nebo ořechu.

Luxusní postel Valencia s kvalitní matrací a lamelovým roštem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věděli jste, že usínání v královském loži již dávno není pouze výsadou králů? Luxusní postel Valencia v sobě ukrývá spojení jemné kůže, kokosové matrace a lamelového roštu. Tato hypoalergenní, vysoce luxusní a přesto snadno udržovatelná kombinace použitých materiálů je zárukou harmonie pro kvalitní odpočinek vašeho těla i duše.

Totální výprodej akčních sestav postelí s matracemi za neuvěřitelné ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podívejte se na naši akční nabídku kompletních sestav postelí s matracemi za neuvěřitelné ceny! Devadesát procent zboží máme uskladněno a je tedy připraveno k rychlé expedici přímo do vašeho domova. Naši ochotní řidiči vám zboží nejen přivezou, ale po domluvě s vámi jej rádi dopraví do bytu a na místě smontují.

Další články

Načítám