Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Slavnostní ceremoniál u příležitosti vyhlášení vítězů televizních cen Emmy působil v porovnání s nedávným udílením MTV Video Music Awards poněkud konzervativně. Herečky totiž nesází na prvoplánovou provokativnost jako jejich kolegyně z hudební branže.

Zatímco na hudebních cenách se vyprsila Britney Spears, Nicki Minaj i Rita Ora, televizní celebrity takovou podívanou nepředvedly. Večerní róby byly tentokrát umírněnější a své vnady zkrotila dokonce i mimořádně obdařená Sofia Vergara (51). Obdivovatelé horních ženských partií se tak museli spokojit s pohledem na devětadvacetiletou Jackie Cruz.

Herečka s latinskoamerickými kořeny nechala své přednosti vyniknout v bílých šatech s výstřihem až do pasu. Kdo ovšem čekal, že se symbolicky vyparádí v duchu svého seriálu Oranžová je nová černá, byl zklamán.

Jackie sice nefigurovala v nominacích, ale radovala se alespoň z vítězství své seriálové kolegyně Uzo Aduby. V hlavní kategorii musela „Oranžová“ ustoupit Hře o trůny, jejíž tvůrci se během večera radovali celkem čtyřikrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám