Hlavní obsah
Článek

Také máte dojem, že se díváte na Pamelu Anderson (56) z dob její největší slávy v 90. letech? Omyl, tato sexy fotka totiž zdobí nejnovější vydání magazínu Flaunt. Postaral se o ni jeden z nejuznávanějších módních fotografů David LaChapelle a není pochyb, že odvedl bravurní práci.

Jak jistě všichni víme, Pamela už takhle skvěle nějaký čas alespoň v obličeji nevypadá, což je vzhledem k jejímu blížícímu se půlstoletí pochopitelné. Přesto Anderson nikoho nenechává na pochybách, proč se stala takovou legendou. Zatímco my máme k dispozici pouze obálku, věřte, že uvnitř čísla najdou čtenáři hotové poklady a ještě něco o dost odvážnějšího. To samozřejmě Pamele, která se pyšní největším počtem titulních stran Playboye ze všech, nečiní žádné potíže.

Bývalá manželka Tommyho Lee, Kida Rocka a Ricka Salomona, která vychovala dnes už osmnáctiletého Brandona a o rok mladšího Dylana, si tak díky téhle sexy obálce nemohla vybrat lepší moment na svou poslední aktivitu, kterou se stala dražba jejího zásnubního prstenu od Tiffanyho na portálu Ebay.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám