Hlavní obsah
Článek

S modelkou a moderátorkou Monikou Leovou (32) jsme si povídali poté, co absolvovala s přítelem Martinem neobvyklou exkurzi do palírny vínovice a ochutnávku vín. Takže téma bylo jasné. Zajímalo nás, jak je to s popíjením alkoholu v její druhé vlasti - ve Vietnamu.

"Pije se tam hodně, ale pivo tam třeba mají mnohem slabší a ještě ho ředí ledem. Ale jak je tam ten vzduch těžší, tak to mnohem víc stoupá do hlavy a hned jsem byla v náladě. Pak je hodně populární pít tvrdý alkohol, ve kterém jsou naložená různá zvířata," šokovala nás Monika.

"Doma v obýváku jsme měli takovou velkou láhev a v ní byl had. A vždycky, když přišla návštěva, tak si dali panáčka. Nebo jsou takhle naložení třeba štíři. To je trošku jiné kafe. Já takový experimentátor nejsem, tak se od toho distancuji," upřesnila.

"Jsem hlavně pivařka, i když tady jsme ve vinařství. A panáky už vůbec ne, s tím mám špatnou zkušenost, druhý den je mi pak strašně zle. Takže radši jen takové sladké likéry, které mají málo procent. Slivovici třeba vůbec ne a před mezcalem s červem bych rovnou utekla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám