Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme na představení protagonistů nového filmu Decibely lásky, komedii postavené na hitech Michala Davida (63), viděli moderátorku TV Nova Petru Svobodu, byli jsme trochu překvapení. Nebyla tam jako moderátorka akce, ale jako jedna z hereček.

"Opravdu jsem nikdy film netočila, maximálně reklamu, což je něco úplně jiného. Je to pro mne totální premiéra. Nebyla jsem na castingu, byla jsem oslovena režisérem Mílou Halíkem, a jsem ráda, že si to můžu zkusit," řekla Super.cz.

"Písničky Michala Davida mám ráda, protože v době, kdy jsem vyrůstala, se pořád hrály v rádiu. Mám hodně ráda Největší z nálezů a ztrát. Znám skoro všechny nazpaměť," svěřila.

Ve filmu se ovšem hodně zpívá a tančí, tak nás zajímalo, jak je na tom Petra v tomhle ohledu, když to bude její debut. "Troufám si říct, že se zpěvem by to nebylo tak špatné a s tím tancem taky ne. Ale musím vás zklamat, protože tam netancuju ani nezpívám. Role Danky to neumožňuje, maximálně se tam zavlním a řeším tam jiné problémy mého nezbedného bráchy, takže na to nezbude čas," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám